PORTOFOLIU

primaverii

Nordis Primăverii este un ansamblu care îmbină un nou nivel de “luxury style” cu cea mai bună locație din București, cartierul Primăverii. Clădirea are 5 etaje, zonă elegantă de recepție și spațiu comercial la parter.

baneasa

Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial construit cu responsabilitate față de mediu ce pune la dispoziția locatarilor săi 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate beneficiind de terase spațioase și locuri de parcare.

Nordis s-a ocupat de identificarea oportunității de investiție și achiziția terenului.

Nordis este agent exclusiv de vânzări al proiectului.

privighetorilor

Nordis Residence Privighetorilor este un ansamblu format din 28 de apartamente de 2, 3 și 4 camere situat în zona Băneasa – Iancu Nicolae. Proiectul a fost finalizat in 2018.

Pentru acest proiect, Nordis a oferit consultanță pentru achiziția terenului și proiectarea apartamentelor.

În acest moment ne ocupam de managementul proiectului și vânzare.

herastrau

Nordis Residence Herăstrau Park este un proiect rezidential premium, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte 2, 3 sau 4 camere, având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii. Proiectul este vândut în întregime.

Localizat în eleganta zonă Herăstrău – Șoseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat în 2013, fiind compus din 24 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere.

Cu o arhitectură modernă, finisaje și dotări din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vândut în totalitate de Nordis.

Pentru acest proiect, am oferit consultanță imobiliară încă din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vânzări exclusiv.

Start typing and press Enter to search