PORTOFOLIU

NORDIS RESIDENCE PRIMĂVERII îmbină un nou nivel de “luxury living” cu cea mai bună locație rezidențială din București, cartierul Primăverii.

Să locuiești aici înseamnă să te bucuri de o priveliște minunată, să fii ferit de agitația orașului, dar, în același timp, să ai toate facilitățile cotidiene la mică distanță de mers pe jos.

Lucrările vor demara în 2019.

Nordis Residence – Băneasa Lake este un proiect rezidențial construit cu responsabilitate față de mediu ce pune la dispoziția locatarilor săi 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate beneficiind de terase spațioase și locuri de parcare.

Nordis s-a ocupat de identificarea oportunității de investiție și achiziția terenului. Proiectul va fi finalizat în 2019.

Nordis este agent exclusiv de vânzări al proiectului.

Nordis Residence – Privighetorilor este un ansamblu format din 28 de apartamente de 2, 3 și 4 camere situat în zona Băneasa – Iancu Nicolae. Proiectul a fost finalizat in 2018.

Pentru acest proiect, Nordis a oferit consultanță pentru achiziția terenului și proiectarea apartamentelor.

În acest moment ne ocupam de managementul proiectului și vânzare.

Apartament Herastrau

Nordis Residence – Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii. Proiectul este vandut in intregime.

High Residence este un proiect unic, spațios, exclusivist, finalizat în 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat în zona Herăstrău – Șoseaua Nordului. Finisajele și dotările aparțin clasei premium, imobilul având, de asemenea, atributele unei clădiri verzi.

Nordis a fost Manager de Proiect și Agent Exclusiv de Vânzari pentru acest proiect.

Ansamblul este vândut în totalitate.

Localizat în eleganta zonă Herăstrău – Șoseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat în 2013, fiind compus din 24 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere.

Cu o arhitectură modernă, finisaje și dotări din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vândut în totalitate de Nordis.

Pentru acest proiect, am oferit consultanță imobiliară încă din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vânzări exclusiv.

Start typing and press Enter to search